Nieuws

Nieuwe dames: zie onder..

Openingstijden 

We zijn alle dagen van de week geopend! De openingstijden door de week zijn anders dan in het weekend:  

ma - vr: 11.00-23.00 uur

za - zo: 11.00-22.00 uur 

 

Bereikbaarheid

Baan Thai is gehuisvest aan de Paterswoldseweg 66. Onze salon bevindt zich op loopafstand van het centrum en van het NS-Hoofdstation Groningen. Het is in beide gevallen ongeveer 10 minuten lopen. U kunt het dus makkelijk combineren met een bezoekje aan de stad en omgekeerd.

Komt u met de auto, dan is er altijd wel een openbare parkeerplek vrij in de directe omgeving. Let er overdag en op koopavond wel op dat u de parkeermeter vult!

  

Nurumassage

Het aanbod van massage is verbreed met nurumassage. Dat is een bijzondere vorm van body-to-body, met een speciale gel in plaats van massageolie. Dat maakt het wederzijdse lichamelijke contact zeer intens. Heel opwindend!

Kijk voor meer details bij het tabblad NURU MASSAGE. 

 

Team van dames 

Momenteel bestaat het team uit Dauw, Kathy, Malee, Na, Noi en Oi.

NIEUW NIEUW.. Per augustus 2 nieuwe dames: Pan Pan en Rose!!

Kom even langs en maak kennis. 

 

Traditionele Thaise massage 

Heeft u last van de spieren, en heeft u behoefte aan een therapeutische manier van masseren, dan kunt u een niet-erotische massage ontvangen, zonder hoogtepunt. Tegen gereduceerd tarief krijgt u een traditionele Thaise massage. Geeft u dit tevoren aan, dan kunt u profiteren van de onderstaande prijzen!

De prijzen zijn: 

   1 uur = € 55

1,5 uur = € 80

   2 uur =  110

Wanneer u kiest voor een traditionele Thaise massage, dan heeft u géén body to body & handjob!


Bijgewerkt op 15-04-2015

Vacatures
Wij zijn altijd op zoek naar gemotiveerde Thaise dames. Momenteel hebben wij een deeltijd vacature. Heb je interesse, neem dan contact op met Baan Thai.